De specialist in het behandelen van uw onroerend goed

Snel en eenvoudig afrekenen met groene aanslag en andere organismes

Hoe behoud ik het beste resultaat?

Is uw dak een doorn in uw oog? Bent u ook klaar met die vieze groene gevel? Heeft u geen tijd om ieder voorjaar uw terras zelf onder handen te nemen?

Wij hebben de oplossing voor u!

SoftWash is een revolutionaire duurzame methode om uw onroerend goed te behandelen en een nieuw en schoon uiterlijk te geven. SoftWash maakt gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, insectennesten en webben als ook stofaanslag direct reinigen. Tevens dood het direct alle alg, bacteriën, schimmel, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak. Onze chemicaliën doen meer dan reinigen alleen, zij penetreren diep in het materiaal, ontsmetten het oppervlak en verwijderen het wortelstelsel van de organismen compleet, zodat het langer wegblijft.

Top 5 voordelen:

1. Verhoogde waarde voor uw onroerend goed
2. Verlengt de onderhoudsinterval
3. Lagere jaarlijkse onderhoudskosten
4. 100% biologisch afbreekbaar
5. Opgeleide vakmensen

Waar staan wij voor?

In een snel veranderende wereld kom je er tegenwoordig niet meer onderuit om naar oplossingen te zoeken met als kernwaarde Ecologisch verantwoord. Hierdoor zijn wij ingestapt in het SoftWash concept. Niet alleen doordat de producten binnen 20 dagen biologisch afbreekbaar zijn maar ook omdat er een hoge standaard aan gehouden wordt qua klantgerichtheid en betrouwbaarheid. De klant staat centraal bij ons! Wij gaan voor kwaliteit en dit is voor iedereen op zijn eigen manier anders te interpreteren. Daarom is geen enkele offerte bij ons hetzelfde, wij staan voor persoonlijke aandacht. Doordat er met chemie gewerkt wordt vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons kennis van zaken heeft. Daarom zijn al onze medewerkers vakkundig opgeleid. Zo kunnen wij u de veiligheid bieden dat er met veel zorgvuldigheid omgegaan wordt met uw onroerend goed.