Milieu

Een groene keuze

Go SoftWash en het milieu

Onze inzet op het gebied van het milieu.

SoftWash Systems is geen nieuw GROEN bedrijf. Wij houden al jarenlang rekening met het milieu en vinden onze voorbeeldrol en service belangrijker dan een hoge winst. Wij zijn ervan overtuigd dat het met de winst wel goed komt als we bij het zakendoen onze waarden naleven. We oogsten wat we zaaien, en een beter milieu begint tenslotte bij jezelf. 

Omdat we een voorbeeldrol bekleden, beloven we dat onze kinderen ook op een schoon en gezond milieu kunnen rekenen. Als bedrijf met een voorbeeldrol vraagt SoftWash Systems Amerika van hun partners dat wij uw eigendommen met respect behandelen. En dat doen we dus ook, en meer. Hetzelfde respect dat we hebben voor uw gebouw, hebben we ook voor het land, water en terrein dat aan uw pand grenst.

Biologisch afbreekbaar.

Alle reinigingsproducten van SoftWash Systems zijn biologisch afbreekbaar. Dit houdt in dat ze afbreken in koolstof en water binnen 20 dagen nadat ze zijn vrijgekomen in het milieu. Ons doel is namelijk om alleen een schoon en ontsmet oppervlak achter te laten.

Niet gevaarlijk.

Alle reinigingsproducten van SoftWash Systems zijn ongevaarlijk. Onze chauffeurs hebben geen speciale vergunning nodig en voor onze producten gelden geen speciale gebruiks- en opslagmaatregelen.

Op water gebaseerd.

Water, het is een van de puurste stoffen op aarde. Daarom is water het basisingrediënt van de reinigingsproducten van SoftWash Systems. Onze reinigingsmiddelen bevatten geen schadelijke oplosmiddelen of fosfaten die de ecologie van ons milieu bedreigen.

Weinig VOS.

Vluchtige organische stoffen (VOS) zijn deeltjes in de lucht die gevaarlijke samenstellingen bevatten en een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Het reinigingsproces en de chemicaliën van SoftWash Systems leven de normen van de California Air Quality Management District na. Er komen geen schadelijke vluchtige organische stoffen vrij.

Geen fossiele brandstoffen.

SoftWash Systems doet er alles aan om zo min mogelijke energie te gebruiken die wordt opgewerkt met fossiele brandstoffen. We maken gebruik van de nieuwste 12-voltstechnologie door apparaten met zonne-energie en dc-oplaadsysteem in te zetten. Bij het reinigingssysteem van SoftWash Systems ziet u ons dan ook zelden een sleutel in een contact omdraaien.

Meer weten?

We vertellen je graag alles over onze diensten en de producten waarmee we werken. Neem gerust contact met ons op.