Over ons

Over Go SoftWash

Een lagedruk methode waarmee alle bacteriën en organismes direct gedood worden.

Als ondernemer zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak/glasbewassing. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een veiligere oplossing voor het reinigen van gevels, daken, veranda’s en stucwerk.

Al snel kwamen we terecht bij SoftWash Systeem Amerika. Een lagedruk methode waarmee alle bacteriën en organismes direct gedood worden. Door de juiste combinatie van biologische afbreekbare middelen te gebruiken werkt dit systeem perfect voor het behandelen van diverse oppervlaktes en dood het de gehele bacterie/alg tot aan de wortel. Met als gevolg dat alles er weer spic en span uit ziet. Een volledig schone en bacterievrije ondergrond.

Toen dit systeem voor Nederland beschikbaar werd wilde wij hier zeker meer van weten. In Amerika is dit opgericht door AC Lockyer en werken ze al sinds 1992 met deze methode en dat is niet voor niets! Na een heel fijn gesprek en 3 demonstratiedagen in Hoorn bij de leverancier waren wij ervan overtuigd dat dit systeem een aanwinst zou zijn voor ons bedrijf.

Om met dit systeem te mogen werken moeten wij ons aan bepaalde regels houden die vanuit Amerika opgesteld zijn. AC Lockyer zoekt geen partners voor even maar voor zijn hele leven.
SoftWash Systems wordt inmiddels door ruim 220 partners over de wereld gebruikt.

Na het volledige trainingsprogramma gevolgd te hebben zijn wij er in geslaagd om op 20 november 2018 het certificaat; Certified Applicator binnen te slepen.
GO SoftWash is een feit!
Wij zijn er klaar voor om woningen te gaan behandelen en weer als nieuw te laten lijken!

Ondertussen hebben wij al veel klanten blij gemaakt met onze dienst en zitten ook zij er weer spic en span bij.

Heeft onze SoftWash methode ook uw interesse gewekt, laat het ons weten!

Kernachtige aanpak

Onze aanpak dood het organisme tot in de wortel

Langer resultaat

Met onze methode geniet van u van een langer resultaat.

Veel mogelijkheden

Geschikt voor gevoelige ondergronden (stucwerk, trespa, sandwichpanelen, etc. )

Milieuverantwoord

We oogsten wat we zaaien, en een beter milieu begint bij jezelf

Klantervaringen

Zij gingen je voor:

bedrijfspandreiniging-go-softwash
Aangenaam!

Onze mensen

Passie voor schoon. Dat hebben we met elkaar gemeen. Onze certificeerde medewerkers stellen zich graag aan u voor.
profiel foto

Sven van der Burgh

Eigenaar/uitvoerder

Met me neus in de boeken was niet voor mij weggelegd, zo ben ik al snel begonnen als glazenwasser. De vrijheid en het op pad zijn vind ik heerlijk. Ik kwam er al snel achter dat ik het anders zou willen en besloot mijn eigen bedrijf op te zetten. Hoge service en schonen ramen met kozijnen stonden hoog als punt op de agenda. Mijn drang om te groeien heeft me gebracht bij het SoftWash systeem en ben dan ook heel blij dat ik ben ingestapt. De resultaten zijn verbluffend en de tevreden klanten geven ons meer energie!
profiel foto

Samantha van der Burgh

Marketing/uitvoerder

Officieel kom ik niet uit de schoonmaak branche, het was voor mij in het begin dan ook behoorlijk wennen aan dit bedrijfsleven. Ik heb de opleiding gedaan voor toerisme en ben begonnen in het sport en entertainment team op een vakantie park. Later heb ik de overstap gemaakt naar receptioniste op een ander vakantie park in Ouddorp. Mijn partner Sven was echter zo enthousiast over het nieuwe systeem wat hij aangeschaft had en vroeg mij om mee te gaan naar verschillende opleidingen. Uiteindelijk heeft hij ook mij overtuigd om het bedrijf in te stappen en zijn we nu vaak gezellig samen op pad!
profiel foto

Jorien Koppenaal

Sales

Ik ben Jorien Koppenaal, 36 jaar en woonachtig met mijn 2 kinderen in Oude-Tonge. Per 1 april ben ik gestart bij GO SoftWash. Ik promoot de SoftWash, ga op bezoek bij particulieren en bedrijven, stel passende prijsopgaven op en bel deze na. Ik heb in het verleden ook in de verkoop gezeten, in de tussentijd wat anders gedaan en miste het wel, het echte contact met mensen, dus toch weer terug bij het “oude”, maar dan een totaal andere tak van sport. Glazenwassersbedrijf Goeree-Overflakkee en GO SoftWash is een leuk, dynamisch bedrijf met een jong team, ik ben blij dat ik hier deel van uit maak. Maakt de wereld een stukje schoner!