Softwash methode

Wat houdt onze methode in?

SoftWash is de nieuwe definitie voor exterieur reiniging.

SoftWash is het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, insectennesten en webben alsook stofaanslag direct reinigt. Tevens dood het direct alle alg, bacteriën, schimmel, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

SoftWash verbruikt slechts één derde van het water in vergelijking met hogedruk reiniging. Onze chemicaliën doen dan ook echt meer dan reinigen, zij penetreren diep in het materiaal, ontsmetten het oppervlak en verwijdert het wortelstelsel van de organismen compleet. Het behandelen van uw pand lijkt dan ook het meeste op ongediertebestrijding.

Voordelen

SoftWash is een revolutionaire en veilige methode om uw onroerend goed op te frissen en een nieuw en schoon uiterlijk te geven. Hogedruk reiniging kan destructief zijn en schade veroorzaken tijdens het reinigen. Bovendien is hogedruk reiniging slechts een oppervlakkige (visueel waarneembare) reiniging waarbij de organismen min of meer ‘geschoren’ worden om hiermee de groeimogelijkheid te verhogen voor het aangroei van deze organismen. Als organismes als alg, bacteriën, schimmel (korst) mos en meeldauw niet direct gedood worden groeit het sneller dan voorheen weer aan. SoftWash is alleen daarom al zinvol omdat hierbij de organismen gedood worden tot in het wortelstelsel. Nieuwe aangroei van organisme is dan alleen nieuwe aangroei zoals deze ontstond na de nieuwbouw van uw pand.

Onze werkwijze:

 1. Als eerst ter plaatsen maken wij ons werkgebied veilig (afdekken van lampjes, planten aan de kant zetten, tuinmeubels etc.
 2. Behandelen van de te reinigen ondergronden zoals afgesproken in de offerte.
 3. Omliggende onderdelen waar geen chemie op mag komen zullen wij nat houden met water, zo voorkomen wij eventuele beschadigingen.
 4. Na de behandeling verzorgen wij de omliggende planten waar eventueel chemie is bijgekomen met onze Plantwash, zo neutraliseren wij de chemie en geven wij uw planten een voeding boost.
 5. Schoon opleveren van onze werkplek zodat u direct kunt genieten van het mooie resultaat.

TOP 10 voordelen van de SoftWash:

 • Verhoogde waarde voor uw onroerend goed
 • Verhoogde algemene indruk
 • Verlengt de onderhoudsinterval
 • Vaak lagere energiekosten
 • Behandelen vaker voordeliger dan vervangen
 • Gezondheidsvoordelen
 • 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
 • Ecologisch verantwoord en veilig
 • Lagere jaarlijkse onderhoudskosten
 • Uw bijdrage om nu voor milieubewuste reiniging te kiezen

Meer weten?

We vertellen je graag alles over onze diensten en de producten waarmee we werken. Neem gerust contact met ons op.