Gevelreiniging

Go SoftWash Gevelreiniging

Gevels schoonmaken zonder schade? Kies voor SoftWash

Is uw gevel niet meer zo goed als nieuw? Is uw gevel slachtoffer van (roet)aanslag, mos, schimmels of verkleuring? Denk dan eens aan een SoftWash reiniging. Het maakt niet uit van welk materiaal, er is namelijk een nieuwe duurzame oplossing!

Gevelreiniging en behandeling met duurzame SoftWash

Door regen, wind en vervuiling in de lucht hebben uw gevels zwaar te lijden. Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de uitstraling en levensduur van uw gevels. Schades zoals scheuren en permanente verkleuring kunnen dan ook bij tijdig onderhoud voorkomen worden.

gevelreiniging-softwash

Gevelbehandeling is een duurzame investering wat uw pand of woning niet alleen een betere uitstraling geeft maar ook nog eens in waarde doet stijgen.

Waarom uw gevels reinigen met SoftWash?

Sinds een aantal jaar is de revolutionaire SoftWash reinigingsmethode een hit in Amerika. SoftWash bevat de techniek om met biologisch afbreekbare chemie op waterbasis enorm veel effect te hebben op vervuilde oppervlakken. In tegenstelling tot het reinigen met een hogedruk reiniger, laat de SoftWash methode geen schade achter. Daarnaast pakt SoftWash het probleem aan in de kern. Zo heeft u naast een schone, ook een gedesinfecteerde gevel. Dit zorgt aanzienlijk voor langer behoud van uw schone oppervlak.

Uw gevel maakt indruk

Tijd voor een opknapbeurt van uw woning of bedrijfspand? Denk dan eens aan SoftWash en ervaar uw muren en gevels zo goed als nieuw. Grondige reiniging is het geheim, waarbij uw gevel niet alleen op het oog ‘schoon’ is. Inmiddels hebben we al tientallen klanten geholpen met een SoftWash reiniging van muren gevels.

Naast dat het ontzettend goed werkt, zien we ook dat:

  • U geen schade heeft aan uw muren en oppervlak
  • SoftWash een goed afbreekbaar middel is.
  • U aanzienlijk minder onderhoud heeft aan het pand

gevelreiniging-oude-tonge

Ook als u van plan bent om uw woning te verkopen, kan een gevelreiniging bijdragen aan de waarde. De buitenkant van uw huis is namelijk vaak de eerste indruk. Een schoon huis, ook van buiten, kan zorgen voor positieve reacties.

Een gevel zo goed als nieuw?

Door het gebruik van ons SoftWash systeem blijft uw oppervlak schoon tot in de kern. Maak indruk met uw woning of bedrijfspand.

molenreiniging

Go SoftWash is expert in het schoonmaken van gevels

Zeg je reinigen, dan zeg je Go SoftWash. Wij gaan aan de slag met elk oppervlak of materiaal. Niet zo gek dat we al tientallen klanten hebben geholpen aan de schoonste oppervlakken. Van vakantiepark tot lokale woningen, ons aanbod rijkt ver. Sinds 2018 hebben wij ons op de SoftWash methode gestort. De hype uit Amerika is ons officieel toegeëigend door hier diverse cursussen en certificaten voor te halen. Zo mogen wij ons gecertificeerd partner noemen, en kunnen we daarmee de kwaliteit van onze SoftWash behandeling waarborgen.

Bent u van plan een opfrisbeurt te geven aan uw gevel? Stuur ons gerust een bericht!