Terrasreiniging

Go SoftWash Terrasreiniging

Uw terras weer spic en span? Kies voor terrasreiniging met SoftWash

Groene aanslag op uw terras? Dat komt vaker voor dan u denkt. Algen en schimmels grijpen hun kans op vochtige- en schaduwrijke plekjes op uw terras. Het gevolg? Verkleuring, mosgroei en een glad, gevaarlijk oppervlak. Lees op deze pagina wat u hiertegen kunt ondernemen.

Waarom terrasreiniging met de hogedrukspuit niet voldoende is

Even uw terras schoonspoelen met de hogedrukspuit? Toch niet zo’n goed idee. Een hogedruk maakt niet alleen je tegels schoon. Je spuit ook direct het voegzand van tussen de tegels. Als u hier niets aan doet kunnen tegels verzakken en ontstaan er nog meer ruimtes waar het groen zich kan nestelen.

SoftWash reiniging van uw terras

SoftWash is misschien nog niet heel bekend in Nederland, maar maakt een gigantische groei door sinds het razend populair is in Amerika. De SoftWash techniek, zoals we deze noemen, bestaat uit een combinatie van biologisch afbreekbare stoffen op waterbasis. De methode is uiterst effectief bij de reiniging van allerlei oppervlakken. SoftWash pakt namelijk het probleem aan in de kern. Zo heeft u naast een schoon oppervlak, ook een gedesinfecteerd terras van algen en schimmels.

Maak indruk met een schoon en fris terras

Tijd voor een opknapbeurt van uw terras. Kies dan eens voor de revolutionaire SoftWash methode. Grondige reiniging van het terras gaat u jaren voorzien van een schoon oppervlak wat niet slechts ‘op het oog’ schoon is. Go SoftWash heeft inmiddels mogen helpen bij het opknappen van tientallen terrassen in Zuid-Holland en omstreken.

Wat veel klanten ervaren met SoftWash, zijn de talloze voordelen:

  1. U brengt geen schade aan aan uw terras (in tegenstelling tot een hogedrukspuit)
  2. SoftWash is biologisch goed afbreekbaar #milieuvriendelijk
  3. U kunt langer vooruit met een schoon oppervlak

Ontvangt u gasten op uw terras? U zult ze aangenaam verrassen met een hygiënisch en mooi onderhouden entree.

Voordelen SoftWash ten opzichte van hogedruk reiniging

  • Het doodt alle algen, bacteriën, schimmels, mossen en meeldauw
  • U gebruikt enkel biologisch afbreekbare chemicaliën
  • U reinigt én ontsmet
  • SoftWash verbruikt slechts een derde van het water

Schakel Go SoftWash in voor een schoon terras

Zonder zorgen over uw schone terras lopen? Kies voor Go SoftWash. Als lokale en ervaren SoftWash partner zijn we u graag van dienst. Via SoftWash System America hebben wij kennis gemaakt met de toepassing en deze niet meer losgelaten. Na het volledige trainingsprogramma te hebben gevolgd, zijn we officieel SoftWash partner. Zo kunnen we u garanderen dat u de beste SoftWash methode krijgt toegepast op uw verontreinigde oppervlak.

Heeft onze SoftWash methode uw interesse gewekt? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag meer.