Houtwerkreiniging

Go SoftWash Houtwerkreiniging

Houtwerk dat eens echt grondig gereinigd mag worden? Kies voor SoftWash

Is uw houtwerk langzaam het slachtoffer geworden van aanslag? Denk aan algen, mos, schimmels en andere bacteriën. Overweeg dan eens een duurzame behandeling met SoftWash.

SoftWash is een op water gebaseerde oplossing, welke met een lagedruk wordt aangebracht op uw houtwerk. Niet alleen heeft u direct resultaat in de vorm van een schoon oppervlak, u brengt ook geen schade aan. Niet aan het houtwerk en ook niet aan het milieu. Wilt u meer weten? Lees dan gerust verder.

houtwerkreiniging-voor

houtwerkreiniging-na

Wat groeit er op mijn houtwerk?

Alg, mos en bacteriën hechten heel makkelijk op houten ondergronden. Houten schuttingen, vlonders maar ook houten tuinmeubelen of planten bakken. Houten vlonders worden vaak ook nog eens glad waardoor er levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. De algen en mossen komen steeds weer terug en zorgen voor een onaangename uitstraling in uw tuin. Dit kunt u tegenwoordig voorkomen met een nieuwe behandelmethode, namelijk SoftWash.

Complete reiniging met SoftWash

Waar SoftWash zich in Amerika al lang en breed heeft bewezen, maakt het in Nederland een succesvolle start. SoftWash verwijdert vuil en is niet te stoppen in de bestrijding van bacteriën, algen en allerlei soorten ongedierte. Naast dat u een schoon oppervlak creëert, is het ook een effectieve wijze van desinfectie.

Bewezen SoftWash techniek uit Amerika

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak. Sinds we dit veilige alternatief hebben ontdekt in 2018, hebben we deze niet meer losgelaten. De volledig schone en bacterievrije ondergrond die we met SoftWash voor elkaar krijgen is onze succesformule geworden. Zo hebben we inmiddels tientallen klanten blij gemaakt houtwerk dat er weer spic en span bij ligt.

terrasreiniging-go-softwash

Wat veel klanten ervaren met SoftWash, zijn de talloze voordelen:

  1. U brengt geen schade aan aan uw houtwerk (in tegenstelling tot een hogedrukspuit)
  2. SoftWash is biologisch goed afbreekbaar #milieuvriendelijk
  3. U kunt langer vooruit met een schoon oppervlak

SoftWash vs. hogedrukspuit

  • SoftWash doodt alle algen, bacteriën, schimmels, mossen en meeldauw effectief
  • U gebruikt enkel biologisch afbreekbare chemicaliën
  • U reinigt en ontsmet
  • SoftWash verbruikt slechts een derde van het water

Uw houtwerk laten reinigen?

Kies voor Go SoftWash. Als lokale en ervaren SoftWash partner zijn we u graag van dienst. Via SoftWash System Amerika hebben wij kennis gemaakt met de toepassing en deze niet meer losgelaten. Na het volledige trainingsprogramma te hebben gevolgd, hebben we het officiële certificaat in huis. Zo kunnen we u garanderen dat u de beste SoftWash methode krijgt toegepast op uw verontreinigde houtwerk.

Meer weten over de methode? Of gewoon snel aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact op.