Dakreiniging

DAKREINIGING

Dak schoonmaken zonder schade? Kies voor de SoftWash aanpak

Uw dak schoonhouden is van essentieel belang voor de levensduur van uw dak. Bij gebrek aan reiniging van uw daken, kunt u in no-time verwachten dat bacteriën en andere organismen toeslaan. Met lekkages als gevolg.

 

Wacht daarom niet te lang en laat uw daken grondig reinigen met de veilige SoftWash methode. We vertellen u er graag meer over.

bedrijfspand-dakreiniging

SoftWash als de moderne oplossing voor een schoon dak

Go SoftWash is een van de weinige aanbieders van de SoftWash reinigingsmethode. Sinds 2018 zijn we hierin gecertificeerd en hebben we vele daken mogen opknappen. De SoftWash methode is een unieke reinigingstechniek waarbij we biologisch afbreekbare chemie toepassen op waterbasis. Geen ouderwetse hogedrukspuit op uw dak, waarbij de kans op beschadiging enkel toenoemt, maar een gedegen aanpak met behulp van milieuvriendelijke stoffen. Na onze behandeling is uw dak volledig schoon en gedesinfecteerd.

Het alternatief voor schadelijke hogedruk reiniging

Nieuwe en frisse look nodig voor uw onroerend goed? Maak dan een weloverwogen keuze en kies de veilige manier. Hogedruk reiniging kan destructief zijn en schade veroorzaken tijdens het reinigen. Daarnaast wilt u voorkomen dat mos en bacteriën binnen korte tijd terugkeren. Go SoftWash gaat all-in en zorgt ervoor dat uw dak volledig gereinigd is zonder schade.

De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor de SoftWash methode:

  1. Om een representatieve en schone indruk van uw pand achter te laten
  2. Omdat behandelen voordeliger is dan op den duur moeten vervangen
  3. Omdat dit een milieubewuste reinigingsmethode is

dakreiniging-voor-en-na

SoftWash dringt door tot de kern van de vervuiling. Hierdoor komt het voor dat uw dak na een reiniging weer zo goed als nieuw lijkt. Ook qua nazorg geniet u langer van uw schone dak. Ofwel. Voorkom reparaties, maak indruk met uw schone daken en bespaar kosten op de lange termijn.

Een schoon dak? We gaan graag aan de slag

Het maakt niet uit welk type dak u heeft. Vrijwel alle daken kunnen met de SoftWash methode behandeld worden. Denk aan betonnen dakpannen, kunststof of metalen. Er is altijd wel een reiniging mogelijk met SoftWash.

Dakreiniging door Go SoftWash

Go SoftWash wordt regelmatig gevraagd voor een effectieve reiniging van daken. Al tientallen klanten hebben wij de afgelopen jaren mogen helpen met dakreiniging. Deze ervaring hebben we opgedaan na het behalen van de officiële certificaten. De SoftWash methode is namelijk een gecertificeerde en goedgekeurde behandeling, welke slechts door enkelen in Nederland wordt aangeboden.

Wilt u dat wij (letterlijk) alle vervuiling van uw dak afhalen? Neem dan contact op.