Bedrijfspandreinging

Bedrijfspandreiniging

Bedrijfspand reinigen met SoftWash. De milieuvriendelijke reinigingsmethode van dit moment

Uw bedrijfspand is uw trots en uw aangezicht naar de buitenwereld. Niet alleen is het de plek waar dagelijks uw personeel naar binnenstapt. Het is ook uw visitekaartje naar de klant, uw zakenrelaties en voorbijgangers. Net als het interieur, is het ook representatief en hygiënisch om ook het exterieur mooi netjes te houden.

Onder bedrijfspand reinigen kunt u denken aan een behandeling van daken, gevels, houtwerk of bijvoorbeeld het terras. We zien dat veel bedrijfspanden na verloop van tijd steeds meer verkleuren. Ook tasten bacteriën, algen en korstmossen de ondergrond aan. Zo is de reiniging niet alleen goed voor het aangezicht, het heeft ook positief effect op het onderhoud van uw bedrijfspand.

Nieuwe milieuvriendelijke methode om uw bedrijfspand te reinigen

Voorheen werden bedrijfspanden voornamelijk gereinigd met hogedruk reiniging. Een hardhandige methode welke vooral een visueel waarneembare reiniging was. Daarnaast gaf deze manier van reinigen geen oplossing tegen het terugkeren van organismen als algen, bacteriën, schimmel en mos.

Wij zijn op zoek gegaan naar een effectievere wijze van bedrijfspand reiniging. Dit is de revolutionaire SoftWash methode geworden. Met onze SoftWash toepassing gebruiken we enkel biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, insecten nesten, webben en stofaanslag reinigen. Ook is het de oplossing voor een ontsmet (tegen bacteriën) en grondig gereinigd oppervlak.

Uw bedrijfspand reinigen? Zo werkt het

Een bedrijfspand laten reinigen is werk voor de specialist. Dit wordt dan ook altijd uitbesteedt aan een gerenommeerd schoonmaakbedrijf. Uw bedrijfspand kan op verschillende manieren zijn verontreinigd. Het is daarom altijd handig om vooraf goed te inventariseren welke oppervlakten u wilt opknappen. Bij het reinigen van uw bedrijfspand kunt u denken aan:

bedrijfspandreiniging-goeree-overflakkee-dak

Heeft u andere wensen? Laat het ons weten. Onze SoftWash-methode is breed toepasbaar. Zo zijn we specialist in reiniging van daken, vlonders, hekwerken, gevels, bestrating, stucwerk en meer.

Waarom kiezen voor de SoftWash methode?

Effectief, snel, maar ook duurzaam. De SoftWash methode gebruik slechts een derde van het water in vergelijking met de ouderwetse hogedruk reiniging.

Daarnaast profiteert u van:

  1. Verbeterde eerste indruk van uw bedrijfspand
  2. Behandelen is voordeliger dan vervangen
  3. Milieubewuste en veilige manier van reinigen
  4. Jaarlijks lagere onderhoudskosten
  5. Gezondere werkomgeving

Bedrijfspand laten reinigen met GO SoftWash

Go SoftWash heeft al diverse ondernemers en particulieren op Goeree-Overflakkee en omstreken verder geholpen. Bij vervuiling en mosaangroei op uw bedrijfspand kunt u dan ook zeker bij ons terecht. Sinds 20 november 2018 hebben we het officiële certificaat binnen om de SoftWash methode uit te rollen. Sindsdien hebben we tientallen bedrijven blij gemaakt met onze diensten.

team-go-softwash

Wilt u er ook weer spic en span bijzitten in uw bedrijfspand en heeft onze SoftWash methode uw aandacht getrokken? Neem dan contact op!